Far voldtok lesbisk datter på 16 år: Ville vise at sex med menn er bedre

Tenåringdatteren sto frem som lesbisk. Farens reaksjon var den verst tenkelige. Den 54-årige farens reaksjon på den 16-årige datterens melding var ukontrollerbart sinne.

En tenåring fra Coventry valgte å fortelle faren sin at hun var lesbisk. Deretter ble hun brutalt voldtatt fordi han ville bevise at sex med menn er bedre enn mellom to kvinner.

Mannens identitet har blitt holdt hemmelig av hensyn til ofrene hans. Han har nemlig også overfalt en annen datter som en kulminasjon på 20 års misbruk. Faren ble idømt 21 års fengsel for tre tilfeller av voldtekt på 1980-tallet og -90.

  • Retten har hørt fra begge kvinnene. De har begge blitt alvorlig psykisk skadet av oppførselen din. Å høre på det ene av ofrene, som har skyldfølelse for å ha etterlatt søsteren sin med deg, var det mest skrekkelige vitneutsagnet jeg har hørt, sa dommeren Andrew Lockhart ved domsavsigelsen.

Under rettssaken erklærte faren seg uskyldig i anklagene. Det var imidlertid vitneutsagn mot ham som fortalte at misbruket hadde pågått i 20 år. Det begynte med misbruk av den ene datteren, og etter at hun flyttet hjemmefra gikk det ut over lillesøsteren.

Da lillesøsteren fylte 16 år innså hun at hun var lesbisk.

  • Og mens hun kjempet med identiteten sin, som mange gjør i den alderen, bestemte hun seg for å si det til deg. Du reagerte med ekte og ukontrollerbart sinne, og du bestemte deg for å voldta henne for å vise henne at det var bedre å ha sex med menn enn kvinner. Forklaringen hennes var skrekkelig å høre på, sa dommeren.

Begge søstrene blir rost for å stå fram og fortelle historien, slik at rettferdigheten kan skje fyllest. Også av hensyn til andre ofre i lignende saker.